Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Sunday, June 22, 2014

Day 1 : Facebook Profile Photo



Ingat tak sebelum ne missB pernah buat entry tentang 10 Days Photo Challenge? First photo challenge is about Fabcebook Profile Photo + 5 facts on photo.


My Current Facebook Profile Photo
Gambar ne lar yang menghiasi profile facebook missB sekarang ne. 5 fakta tentang gambar:

Fakta 1: Gambar semasa menghadiri majlis perkahwinan adik kepada kawan baik saya sejak sekolah menengah lagi. 

Fakta 2: Saya sangat suka bergambar dan terover excited lebih2 lagi ada "mini sepanduk" aka props. Thanks kepada my brother yang sudi menjadi photographer pada hari itu. 

Fakta 3: Nampak tak betapa comotnya saya sebab rushing and terpaksa bersiap dalam kereta nasib baik eyeliner seimbang takda lar sebelah tebal sebelah nipiskan.. hihihi

Fakta 4: Perasan tak eyebag yang comel kat bawah mata tue? Berpunca dari takda tidur selama beberapa hari. Saya mengalami masalah susah tidur pada waktu malam.

Fakta 5: Sebenarnya gambar ne saya tujukan khas untuk Mr. Sepet.

So di atas ne merupakan fakta tentang gambar ne. Sesiapa yang belum add and rasa2nya nak add missB boleh ajer klik LINK INI.  heheee

Memandangkan dah terlajak post gambar ne apa salahnya missB post beberapa gambar pa hari tue kan? Ala2 throwback kat belog sebab kat insta and facebook dah upload sebelum ne. Takpa kan #throwback kat belog?



IDK why missB suka sangat tengok gambar ne.

MyBFF aka kakak pengantin perempuan.



Mereka kawan missB dari sekolah menengah lagi.
Terima kasih daun keladi kerana sudi layan gambar2 ini.

11 comments:

  1. auww...cun melecun kak boo,heheh :D

    ReplyDelete
  2. comelnye dia. kening tebal. akk jeles org ada kening tebal nih. haaaa *tetibe.. hee

    ReplyDelete
  3. Sempoi je k.boo mase bergambar kan. ^_^ selamat menjalani 10 Days Photo Challenge. :D

    ReplyDelete
  4. cantiknye dia.. tema red n yellow mmg npk meriah la..

    ReplyDelete
  5. santiiikkk ! =D PEEEEWIIIT !

    zara dtg dan mnabung kat sni =D

    ReplyDelete
  6. Sweetttt wei :-)
    Missboo, saya jemput join segmen saya ya..

    http://mrsyatie.blogspot.com/2014/06/first-mini-giveaway-topup-by-mrsyatie.html

    Tq

    ReplyDelete
  7. Kak boo cantik sangat tau.. nampak ayu berpakaian cm tu.. nasib baik zizie ni girl, kalau x, dh lama ngorat kak boo.. ahaks!

    ReplyDelete
  8. hahaha . kak zizi ni lah . hahaha . kak syg ni memg comel :D pewittt . haha

    ReplyDelete
  9. comot-comot pun tetap nampak cantik! :)

    ReplyDelete
  10. Alololo.. comel nya. Hehe. Tetiba maw p kenduri kawen, tp skg bln puasa. ;p

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥