Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Wednesday, June 25, 2014

Day 3: A Photo Of Someone You Love



Syukur Alhamdulillah, sudah masuk hari ketiga cabaran ini. Tugasan hari ketiga merupakan "a photo of someone you love". Nak tahu siapa yang termasuk dalam list missB kali ini? Lets check it out bebeh~


My First Love:

Big boss and Madam.
Ya Allah, ampunilah dosa-dosaku serta kedua ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil.
"The best part about being friends with your parents is that no matter what you do, they have to keep loving you."
Terima kasih sebab melahirkan, menjaga, membesarkan, mendidik, dan memberikan nasihat kepada diri ini. Kasih sayang yang diberikan membuatkan diri ini merasa manja sangat dan sepertinya anak bungsu dalam keluarga. Tiada ucapan dan kata-kata yang dapat digambarkan apa sebenarnya yang saya rasakan mempunyai ibu bapa yang hebat seperti mereka (Puan Suraya & Encik Pengiran Awang). Terima kasih Ya Allah untuk hadiah yang tidak ternilai ini.


My Notty Siblings:

My siblings. sebelah missB pula cousin sebelah mumy.
"Our paths may change as life goes along, but the bond between us remains ever strong."
Rasa bersyukur sangat di anugerahkan dua orang adik perempuan and seorang adik lelaki. Biarpun ada masanya sering bergaduh tapi ikatan adik beradik takkan pernah hilang. Terasa lain jika salah seorang daripada kami tiada di rumah, rasa rindu yang amat biarpun kuat bergaduh. hihihi. Kami berempat pun sudah cukup buatkan our parents pening dan penat membebel. 


My Mr.Sepet aka Shafrin:

Sorry yang ne gambar sabotaj. Gambar tahun lepas, gambar pertama dia selepas lebih 5bulan kami tidak berjumpa.
"When two people are meant for each other, no time is too long, no distance too far, no one can even tear us apart."
Saya tahu Allah sudah aturkan yang terbaik untuk kita. Kita sebagai hambaNya harus redha dengan segala yang sudah terjadi dan bakal terjadi. Percayalah saya tidak pernah rasa menyesal biarpun sedikit sebab di pertemukan dengan anda, biarpun banyak hal yang pernah anda lakukan yang membuatkan saya berasa sedih dan hampir berputus asa. Saya tahu anda tidak romantik macam lelaki lain tapi apadehal bro, u know how to pamper me even use "mata kucing". ^^


My Photo Challenge:

10 comments:

  1. Baru ana tahu k.boo ikut muke sape. Hehe. Amboi..selit muke abam sepet tuh.

    ReplyDelete
  2. Family adalah segala-galanya dalam hidup kita...hehehehe...MissB kahwin pun jangan lupa jemput Cik Mimie tau..ahak!

    ReplyDelete
  3. kak! wawa lapar nasi minyak ni!! haha

    ReplyDelete
  4. ehem . sepet :D gambar yaya tak list dalam my love akak T.T hehehe

    ReplyDelete
  5. amboii... korang alert sgt eh nmpk sepet. hahaha.. kak kmu nmpk ke x? :P

    ReplyDelete
  6. rindu pulak pada family bila tengok gambaq2 kat atas.. ^_^

    ReplyDelete
  7. amboi akak hahaha best juga buat entry pasal photo challenge ni .

    ReplyDelete
  8. khusyuk sungguh mr sepet tido, ehehehe

    ReplyDelete
  9. So sweet.. btl2,family segalanya.. amboi, tidur alim2 si sepet.

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥