Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Tuesday, July 1, 2014

Day 4: A Photo That Makes You Happy

(AutoPublish)


IDK, kenapa setiap kali nampak gambar c Nurul ne saya rasa happy. Padahal missB tak pernah berjumpa bersua muka dengan budak ne. Oyaa, Nurul ne adik bungsu kepada Mr.Sepet. 

Pernah suatu ketika kami (missB ngan Sepet) bergaduh kaw2 punya dekat whatsapp, memang teruk da ne. Sekali missB tukar display picture kat whatsapp terus Sepet berlembut hati dan mengalah. Hebatkan mainan saiko missB? hahahaa

Hopefully one day we can meet together sayang Nurul. Tapi mungkin masa tersebut Nurul dah besar panjang and dah jadi sumandak kampung bariawa ulu. mihmihmih

P/S: Maaf, lambat update entry photo challenge ne. 

My Photo Challenge:

6 comments:

  1. Hehe... memang comel. photo challenge ni MissB sendiri yg anjur ka?? ^,^ nak join leh?? Cewahh.. hihi

    ReplyDelete
  2. Comelnyee! Gambar bakal adik ipar la ni kirenye eh k.boo?

    ReplyDelete
  3. Gambar adik ipar ke? Comelnyee

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥