Tuesday, January 14, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Hello ~ :)


Masa tengah blogwalking tadi singgah kak blog kak Azhafizah ... weii,,kak Azhafizah tengah buat Giveaway sempena birthday dia yang bakal tiba tak lama lagi... macam best jerr,, macam seronok jerr join... sebenarnya ne first time pertama kali aku join giveaway macam ne tau (T.T) almaklum larr aku ne kan blogger baru lagi...huhhh~ selama ne banyak juga rakan2 blogger yang jemput tuk join giveaway dorang tapi apakan daya diriku tak mempunyai semangat yakin diri yang tinggi untuk menyertainya tapi kali ne fikir punya fikir, aku ambik keputusan untuk melawan sifat kurang yakin ngan diri sendiri aku ne... fuhhhh (bukan senang tau buat keputusan ne...) kalah menang belakang cerita larr kan?? yang penting aku dah berjaya ikut... yeahhhh *applause for myself*  

Apa lagi korang yang belum join meh larr,ramai2 join giveaway kak Azhafizah a.k.a SihatiMerahJambu ne... setiap penyertaan ada dapat hadiah tau! bukan selalu orang yang birthday bagi hadiah yerr... kalau ada pun jarang-jaraaangggggg... haaaaa~ korang teruja & percaya tak?? hkhikhik... Senang jerr syarat2 yang akak ne bagi... Jommm larr tekan banner kat bawah tuk join sekali...

Sanah Helwah kak Azhafizah
Happy Birthday in advanced kak Azhafizah semoga Allah merahmati kakak dalam apa jua yang kak lakukan... Amin Ya Rabbal Alaminnn.... xoxo

P/S::: best juga dapat join Giveaway dalam jam2 gini sambil cuba nasib, mana tau rezeki berpihak kat aku sempena Maulidur Rasul & birthday blogger kak Azhafizah yang bakal menjelang xlama kagi... mihmihmih {Miss Boo joinn yerr kak Azhafizah}

Love,

1 comment:

  1. Singgah sini dar GA yang sama..
    all the best..
    done follow you ^_^

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥