Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Monday, January 6, 2014

Jujurlah Padaku


Hello~ :)

Assalamualaikum & hye warga blog... hari ne baru dapat update entry baru... beberapa hari ne sakit tongsel melanda diri but its okay mungkin kafarah dosa2 yg lepas... heheheee... Alhamdulillah, hari ne da kurang2 sikit & kemarin dapat keluar rumah hangout ngan Yunie my BFF, kak Shima & kak Atul... banyak sangat story yg nak di share between us even my everytime nak keluarkan suara sakit sangat... (T.T) and of coz lerr story sal hati & perasaan... hihihiii...
Yunie Khan

Her name is Yunie Khan, i love her so much... Dia lar sentiasa ada dalam susah & senangku... Dia lar tempatku meluah perasaan gembira & sedih... Dia juga tempatku berkongsi suka & duka serta sharing story... Dia juga kawan yang sekepala & memahami diri ne, and yang paling best sal dia ne,,dia very sporting and love to laughing!!! hahahaha...TQ so much my dear friend cause always be there when i need a shoulder to cry & ear to listening what i am gonna to said...

Nak share sikit pasal "jujur itu merupakan kesalahan"... Tadi masa hangout habis c Yunie ne kena cuci ngan kaka 2orang ne... aku just jadi pendengar yang setia sambil belek2 buka instagram & menyampuk sekali2 sekala kat mana yang perlu jerr... Dorang tegur & marah kat Yunie apasal bodoh sangat jadi seorang yang jujur ngan pasangan dia... Lagipun boyfriend dia kan jauh kat keyhell (KL) & dia pula kat sandakan (Sabah) jerr... so,there is no point to be faithful to someone who far away,,them told Yunie... Tapi aku dalam diam kurang setuju ngan pendapat mereka... Apa guna & makna sesuatu perhubungan jika ianya dihiasi dengan pembohongan & penipuan... Apa erti kejujuran & kesetiaan antara pasangan? bukankah seharusnya mereka saling mempercayai,jujur & setia ngan pasangan sendiri? apa2 pun dari pembawaan masing2 juga bagaimana kita hendak hiasi sesuatu perhubungan ne,tambah2 lagi long distance relationship... remember [me + you = us!] heeeee

*nanti nak buat entry pasal dugaan & cabaran Long Distance Relationship, dimana aku sendiri yang mengalaminya... hehehee... tunggu!!!

Love,


7 comments:

  1. Sambil makan ubat? Miss Boo tak sihat ke? Hehe kita comment sbb cbox tak okay

    ReplyDelete
  2. long distance relationship really need understanding...rasanya silap kalau tak berlaku jujur...sally rasa laa...

    ReplyDelete
  3. jarak bukan mslah utk tak setia. klu yunie n bf dia trust each other xda mslah. ape yg pnting be honest dgn prtner msg2.pedulikan org lain ;) folow ur heart

    ReplyDelete
  4. @sop thanks :)

    @nadratul yupp,xbrapa ok.. tongsel sakit skg ne selesema pulak... :(

    @sally sama larr boo pun rasa jujur tue amat penting..kan?

    @kyla btl 2 yg pntg percaya ngn pasangan msg2 kn?

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah dah sembuh... hihiii :)

      Delete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥