Thursday, January 16, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Hello~ :)


Haaa~ Malam ne aku rajin nak join Segmen yang Sally adakan... Tujuan utama nak join pun sebab nak kumpul blogger kat blog aku yang baru jer dilahirkan tak sampai sebulan ne... Harap korang support lar aku ngan blog aku ne yer ngan tekan button follow,, tak kira lar blog ker, facebook ker, twitter ker or instagram kerrr... boleh tak?? thanks in advanced from me miss boo... Love ya! hehehee...



Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

p/s::: So, kepada korang2 yang belum join lagi mehh larr kita ramai2 meriahkannya okee... to Sally, good luck final exam tau... Semoga dipermudahkan menjawab paper :) Amin...

Love,

14 comments:

  1. Eira singgah dari segmen yg sama..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    gudluck

    ReplyDelete
  3. Follow dari segmen yang sama juga, Jemput ke site kita pulak ehh :)

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal .
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  6. shad datang blogwalking dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  7. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  8. Hai! Sorry lewat sally blogwalking..hihi..
    Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
    Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

    ReplyDelete
  9. selamat segment yah, sukses terus ..

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥