Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Wednesday, January 15, 2014

WhatsApp

Hello~ :)

Siapa kat sini pengguna wasap aka whatsapp?? Sila angkat angkat tangan nak kira ne... hahahaaa... Tipu lar kalau zaman sekarang ne guna Smartphone korang xguna wasap kan... Mungkin masih ada yang xtau wasap tue minatanggg apakan... hihiii... oke larr... Whatsapp adalah pesanan ringkas dan panjang untuk kita kirim file, pesanan, gambar, video, audio dan berkongsi lokasi... kiranya wasap ne pengganti sms lar, cuma data internet kat hengpong kita tue perlu aktif sebelum dapat hantar dan terima wasap ne... hihiiii

Tapi korang tau tak.... Wasap ne can break any relation??? hahaaa... yang macam aku pernah sebut kat entry aku yang sebelum ne...  *check kat sini*  bukan nak takutkan korang tapi melalui pengalaman dan pemerhatian aku, banyak dah kes macam ne terjadi... Bila korang dah tekun sangat wasap BF/GF korang tapi dia langsung tak reply, tapi bila check last seen kat wasap dia... baru jerr kejap tadi dia godek2 kat wasap... huhhh, ne boleh mendatangkan kemarahan, kesangsian, syak wasangka dan was-was... hahahaaa... tapikan bagus kalau kat wasap tue ada "last seen with..." kehkehkeh...


tapi apa2 pun korang jangan lar cepat fikir yang bukan2 oke... mana tau time tue dia busy sangat dan reply hal yang penting berkaitan kerja dia kan... minta dan dengar explaination dulu oke... hihiiii.... 
 bubyeeee!

p/s: saja updated sal whatsapp ne sambil blogwalking...

Love,

5 comments:

  1. hahaa wasap ni ade gk part yg x best nye, ade tulis 'last seen' tu, kekkeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. bayangkan kalo wasap ada tulis "last seen with" xkan parah tue... hahahaaa

      Delete
  2. heheh betol.masa bercinta dlu selalu kne tangkap cmtu hehheh.tgk last seen je dah taw

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee... kenyataan kn? selalu tjadi mcm ne :P

      Delete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥