Thursday, February 13, 2014

Gathis UTM - KYS (DDW)

Tiba2 terasa rindu dengan zaman kolej dulu...
Banyak suka dan duka yang telah dilalui...
Terlalu banyak perkara yang terjadi yang kini tinggal menjadi kenangan...
Kalau lar aku bisa mengubah kenangan itu,, pasti akan aku jadikannya semuanya indah...
Tapi sudah menjadi asam garam kehidupan tak semuanya yang berlaku dalam kehidupan kita indah - indah belaka... Pasti ada rahmatnya mengapa semua ini terjadi...
Girls, management of technology and accounting.

Weekend movie marathon & karaoke...

Last hangout girl DDW Sem 6 before exam...

Ada rahsia disebalik gambar ne... hikhikhik

I have no idea sepa yg edit dan ambik gambar ne... apakah?!

Maaf lar dulu tak minum collagen segala,, gi kolej pun saya jalan kaki tapi xsuka bawa payung... Leceh!

9
UTM - KYS (DDW) Sem 6

Saya rindu mereka tapi disebabkan salah faham kami berpecah ikut haluan sendiri (T_T)

AJK2 Program Mesra Bersama Anak Yatim di Pantai Tanjung Aru

Sem 1 - beli beras 5kg duit xda tapi makan pizza ada! feningggg~

Program Mesra bersama Anak Yatim


Aktiviti wajib setiap bulan, nasib baik dapat elaun tiap2 bulan... hehehee


Semua yang terjadi akan tetap terjadi... Yang tinggal hanya memori tentangnya...
Maafkan jika aku gagal menjadi kawan yang baik untuk kalian kerna aku sedar akan kekurangan diri ini...
Semoga kalian terus success dalam kehidupan dan berbahagia selalu...

P/S::: maaf kualiti gambar macam ne... dulu kitaorang gambar guna camera hp yang 2MP jerr (T_T)





15 comments:

  1. Bahagiamu ♪ Deritaku ♫ Cover ♪ NINJABOYZ ♫ :-) Promote, New Single [Ku CKS!] ENJOY......... burung biru churp churp ~

    ReplyDelete
  2. burung biru juga..... churp churp, TQ promote GITARBOYZ!!!!

    ehem2, tuan blog..... shout box anda bermasalah.... xleh nk chat

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ahhh... dr td pgi b'masalah.. xtaw napa... (T_T)

      Delete
  3. anyway.. dah folo sini tau... slm perkenalan.. kenangan masa belajar mmg best.. rase enjoy je.. >_<

    ReplyDelete
  4. mesti seronok kan dengan kengkawan. have fun etc. hm bestnya. i miss all my ex-schoolmates. hiks.

    ReplyDelete
  5. saat bersama kawan2 adalah saat paling manis dalam dunia persekolahan...sampai sekarang kekal dalam ingatan kan Miss..

    ReplyDelete
  6. Seronok kan mengenang zaman belajar? Tengok banyak gambar-gambar yang missbaybeeboo ada.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  7. Sayang :D Awak ditag. http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-four-month-bloglist-by-nurizyan.html

    Comelcomel gambar. Hihihi

    ReplyDelete
  8. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  9. time kat universiti la nak buat aktiviti best2 ngan kawan2. bila dah keje, masing2 sibuk ngan hal masing2.

    ReplyDelete
  10. Tiba2 tasha rindukan zaman study dulu.Huhu nakal gembira n nangis sama2 hehehe

    ReplyDelete
  11. kenangan masa belajar indah2 je kn.. :)

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥