Monday, February 17, 2014

SEGMEN FOUR MONTH BLOGLIST BY NURIZYAN

Monday Blues people :) 
Hari ne nak ajak korang join SEGMEN, yang mana MISS AIDA tag saya...
So,, mari ramai2 meriahkannyaaaaa..... 


Assalamualaikum, harini izyan dengan sukacitanya nak buat satuSEGMEN . kepada yang dah selalu usha blog izyan dari dulu mesti korang pernah tengok izyan buat segmen. dan kepada yang tak. takpe. ni adalah segmen kedua izyan. jemput join. segmen ni ada hadiah. nak tau segmen apa boleh rujuk banner yang tak lawa langsung ni. (buuuu)

Due date : 31/3/2014*

  • Syarat-syarat segmen
  • follow blog ini
  • like page ini
  • buat entry "Segmen four month bloglist by Nurizyan"
  • tempekkan banner ni dalam entry dan backlink kan.
  • tag tiga orang blogger aktif 
  • Cara pengambilan pemenang
  • 1 Top refferal (topup | 4 month bloglist)
  • 20 Random (4 month bloglist)
peserta hendakla lebih 40. jika kurang. segmen akan dibatalkan 
semua peserta akan di bloglist. cuma bukan semua for four month :')senarai peserta akan diupdate.

tag ::: CLARE | KYLA | NIESHA

All da best... (*.*)Y




6 comments:

  1. Assalamualaikum..nama awak takde dalam list sebab awak tak bagi ape² details pada kotak komen so sy tak dapat nak nak buat untuk calendar,plus xde link entry awak,xde email awak..boleh check semua komen pada entry ni ye..

    http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ape pun sy akan bg awak calendar tu..so awak boleh bagi

    Nama,link blog dan email..thank you :)

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥