Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Sunday, February 2, 2014

Segmen Jom Jadi Rakan Blogger Miss Fairytale

Hello~ :)
Entri malam ne, nak join segmen yang Miss Fairytale aka Miss Aida (salah seorang kesayangan I kat blog ne...) jemput dimana dia sendiri yang anjurkan kat blog dia... Lawat kat sini yerr heheee... Alright, Dayang Norbaizura is my name... Miss Boo nama famous kat blog ne... hahahaa... Tapi kengkawan kat luar panggil kitew Dayang or Baybee... I tak kisah sangat nak panggil apa yang penting selesa and takda unsur-unsur yang dilarang okehh?!! Dah 24 tahun (im not a girl not yet a woman - britney) asal Sabah and i love pink colour tapi tak lar obses sangat ok?!! Nak kenal lebih dekat meh lar add I kat Facebook dan Instagram yerr... (thanks kepada sesiapa yang sudi,Love ya!)  mihmihmih...

KAWAN???


Tak perlu dinafikan lagi kawan adalah individu yang terdekat dalam hidup kita selepas keluarga sendiri... Kita perlukan kawan sebab bukan semua perkara dapat kita kongsi dengan keluarga sendiri... Oleh itu, kawan memainkan peranan yang penting dalam kehidupan kita... Mencari kawan sejati bukan mudah biarpun kita mempunyai ramai kawan... Ramai kawan yang ingin berkongsi segala suka dan senang kita tapi kurang yang ingin menemani kita ketika dalam kedukaan dan kejatuhan... Macam yang parents saya pernah nasihatkan kepada saya suatu ketika dahulu "Kawan Ketawa Senang Di Cari,,Kawan Menangis Sukar Di Cari..." sampai sekarang masih tersemat kukuh didalam ingatan...
Saya rasa amat bersyukur sebab telah dikurniakan seorang kawan sejati yang memahami diri ini from a little things to a big things... Yunie Khan,she is the one and only friends know me very well... Sebelum ini saya pernah ceritakan sedikit tentang dia dalam entri lepas di sini dan di sini... "A GOOD FRIEND DON'T LET YOU DO STUPID ALONE"

Sayang dia...

**********
My BFF

**********
Yunie dengan anak dia Ayyad :)
Kawan sejati nilainya tiada bandingan... Dia ibarat berlian yang terbenam di dasar lumpur... Meskipun berbalut kekotoran,,gemerlap sinarnya terserlah juga... Kawan sejati juga menjunjung erti setiakawan,,kejujuran dan bertanggungjawab... Sama bergembira di waktu senang,,membimbing dan membantu sewaktu diri tergelincir dari batasan...
Ok cukup sampai kat sini jer entry malam ne, nanti kauorang tegur pula aku tengah buat karangan Bahasa Melayu SPM pula (T_T) Japp,,tetiba malam ne penggunaan bahasa panggilan kat entri ne pelik semacam... Macam ayat skema pun ada... Tapi apa yang ditaip malam ne tulus dari hatiku... hehehee... Marilah kita join sekali segmen ne tak susah mana pun... Sambil-sambil berkenalan ngan rakan blogger yang lain untuk merapatkan silaturrahim antara kita semua :)
Love,
















14 comments:

  1. Waaaaah, dayang rupanya nama si comel ni :3 Kesayangan? I rasa nak pengsan. *baling bunga ros*

    ReplyDelete
    Replies
    1. aww... so sweet dapat sekuntum mawar merah dari kesayangan... :DD

      Delete
  2. goodluck ye zura.Hhehe kalau panggil zura pon boleh kan heheh

    ReplyDelete
  3. Bagusnya dapat kawan cmtu. . Huhu. . Good luck :)

    Dari segmen yang sama :) http://lasenoritalala.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html

    ReplyDelete
  4. sweetnya both of you. suka tengok dua dua =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lalalaaa... hihiiii... terima kasih daun keladi... jika sudi puji lagi... :DD

      Delete
  5. blog yang menarik cantik, salam

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥