Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Thursday, February 20, 2014

Tegur Saya Jika....



Hubungan baik boleh putus sebab ? 

Kadang2 kita sama-sama berpikir ::: "mungkin dia sibuk..." 

Akhirnya jarang2 berhubung samada call & text...

Kadang2 kita berpikir takut mengganggu...

Lama-kelamaan persahabatan / hubungan makin renggang...

Akhirnya terpikir ::: "Kenapa aku hubungi dia dulu?"

Jika macam ini caranya, rasa kasih sayang dalam persahabatan pun akan kurang

Dan mungkin lambat-laun hubungan putus camtu jer...

Semuanya bawak diri masing2!

Komunikasi sangatlah penting dalam hubungan dengan teman, pasangan, keluarga, mahupun dengan ALLAH...

Biar kita selalu dekat dengan semua...

Kenapa saya menulis entry ini."

Itu tandanya, diri ini tidak pernah lupa...

Tegur saya jika diri ini mulai sombong...

Tegur saya jika diri ini mulai angkuh...

Tegur saya jika diri ini mulai salah...

Kerana aku masih sayang sahabatku seperti hari ini,esok dan selamanya... In Shaa Allah...

Love,


5 comments:

  1. alangkah bagusnya kalau kita sama2 saling menegur dan terima teguran

    ReplyDelete
  2. nice sharing, thankyouuuuu! dlm quran sendiri pun ad mention untuk saling mengingatkan antara satu sama lain :)

    ReplyDelete
  3. hmm. ee ni jenis yang jarang keep in touch dengan kengkawan. but it doesnt mean tht i've forget them. and diorang pun dah faham. so Alhamdulillah there is no problemo in our friendship. hehe.

    ReplyDelete
  4. insyaAllah.. bertegur sapa la selalu.. :)

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥