Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Tuesday, March 4, 2014

Anne Nurain's Birthday Give Away



~ Anne Nurain's Birthday Give Away ~
Hai, selamat datang & selamat berkenalan! Hehehe..

Banner rasmi GA ni.. :)

Syarat utama penyertaan

1. Buat entri yang bertajuk "Anne Nurain's Birthday Giveaway".
2. Letakkan banner di atas dan backlink ke entry INI (ANNE NURAIN).
3. Follow blog ni & letak dalam bloglist korang supaya senang nak tengok update GA nanti..
4. Follow Instagram > Anne Nurain <

Syarat daripada sponsor GA yang baik hati sponsor hadiah.hehehe..

1. Follow blog [ Asha Lya | Niesa | Vidolaa | Lieya Von Jay | Msred | Miss Boo | Alyani  | Cik Hijau | Tiey Smilez | Syazrah | UnaChenta ]
2. Like page dibawah..

      

3. Follow Instagram (kalau ada..)

Gojess Boutique Gojess Boutique
 We Own Closet
 Aya Zuki
 Miss Boo
 Cik Hijau

4. Share gambar ni kat wall pesbuk korang & make sure PUBLIC kan yer? [LINK]

5. Sertakan sekali ucapan korang.. Tak kisah la dalam bentuk teks ke, video amik dari Youtube atau gambar. Ikut kreativiti korang la.. Ucapan kreatif & menarik hati birthday girl akan dapat hadiah gak.. Hehehe..
6 Kalau dah siap, jangan lupa tinggalkan URL blog kat ruangan komen di bawah..




Tempoh GA 
Insya Allah kalau dapat sambutan,
 GA ni akan berlangsung selama sebulan bermula hari ini, 1 Mac sehingga 31 Mac 2014..


Kelebihan join GA ni..
1. Boleh menjana trafik ke blog korang.
2. Dapat berkenalan di samping mengeratkan silaturahim..
Kot2 bertemu jodoh dalam blog kan? Haha..
Tak pun terjumpa member lama yang dulunya terpisah gara2 gaduh hutang kain tak bayar..
Tetiba...
"Eh ko ada blog rupanya Timah!! Nanti aku folo molo blog ko ye?? "
Lalu Rokiah pun mengambil kesempatan itu untuk menagih semula hutang yang tertunggak......
3. Dapat hadiah (kalau bertuah la.. hihi)
Jom tengok senarai hadiah yang ada!!
Ucapan kreatif, menarik, tertarik, kau memang dabommm..

Bawal @ shawl pelangi - GojessBoutique
[Gambar akan di update kemudian]

Top Referral

Hadiah misteri - Kak Lieya Von Jay


Pilihan atok Random.org

Kerongsang handmade sepasang x 1 pemenang (Asha Lya)



Tudung bawal x 1 pemenang (Syazrah)



Buku x 1 pemenang (Kak Iza - Msredcheesecake)


3 Hair clips x 2 pemenang (Tiey Smilez)


Banner x 1 pemenang (Vidolaa)
Header x 1 pemenang (Vidolaa)
Shiseido Mask x 2 pemenang (Cik Hijau)
Reload RM10 x 1 pemenang - (Miss Boo)
Topup RM 10 x 3 pemenang (Aya ZukiNiesaUna Chenta)
Reload RM5 x 2 pemenang (Alyani Matshah)
MARI JOIN  Anne Nurain's Birthday Give Away ... Sebabnya kali ne Miss Boo jadi salah sorang tukang sponsor dia... Dan banyak lagi hadiah yang menarik dan tertarik yang sedang menanti anda semua... Good Luck!

Love&Peace,


3 comments:

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥