Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Saturday, March 15, 2014

Diam tanpa Kata



Hyee youollssss... mihmihmih... Rindu I olls tak? (nak minta penampar bagi kesedaran diri) :P
First of all I nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab tetap datang melawat belog I yang dah terbiar usang ne... T_T and tak lupa juga tuk kengkawan yang baik hati sudi click2 tabung & Nuff kat sini serta yang rajin meluangkan masa tinggalkan komen kat setiap entry... tak lupa juga yang follow belog ne... Sungguh terharu dapat kawan macam u olls tau... xoxo... I janji nanti jap lagi I wat kunjungan balas, komen baca entry and komen serta menabung berkali2 tuk u olls... ok? Sebagai tanda penghargaan dari Beta... hahahaa :P

Ada yang dok tanya nape tak updated entry... hurmmm... Reasons mengapa seminggu I mendiamkan diri tanpa kata? Nak kata busy sangat xdala... Nak kata malas buka belog xjuga... Xda idea nak tulis kat belog pun tak juga sebab banyak sangat dah yang muncul kat kotak fikiran ne... Internet connection tak ok bukan juga... Sebabnya saya sendiri pun xpasti... Malas nak fikir sangat apa sebab dia... Harap alasan patik dapat diterima... Hahahaaa

Sejak minggu lepas negara kita gempar ngan berita Misteri Kehilangan pesawat MAS MH370... Lets pray for them... Harap mereka selamat kembali...

Ok lar u ollsss... I nak bayar "hutang" I kat korang jap... Daaaaa~ LotsOfLove

Love,




8 comments:

  1. haah rndu miss boo.awat lama sgt mnghilang ni.
    btw pagi miss boo :)

    ReplyDelete
  2. mama singgah mengadakan sesi lawatan

    ReplyDelete
  3. ee pun pernah jadi camtu jugak kak. but i thought ee cuma jadi camtu bila ada problem, hm TT__TT

    ReplyDelete
  4. Yep sy pun tak update sebab line.. T.T

    ReplyDelete
  5. Samalah tasha.jarang berblog.huhuhu

    ReplyDelete
  6. asslmkm.. :)
    akk pun bape hari juga tak tengok blog. nak kata bz, tak tahu la apa yang dibizi kan..
    paling haru laptop pun malas nak on..hehe

    ReplyDelete
  7. Saya pun lama tak update blog. Takda mood dan banyak sangat kerja. =(

    ZH Blogger

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥