Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Sunday, March 2, 2014

StoryMorry di bulan Cinta


#THROWBACK #FLASHBACK #REVIEW

Alhamdulillah... Bulan Februari ne sudah 2bulan sejak Miss Boo mendaftar sebagai ahli blog pada December lepas... Melalui blog ne lar MB dapat ramai kenalan bukan setakat di FB saja tau, bukan itu saja MB dapat meluaskan pengetahuan dan perkembangan otak yang selama ne limited... Terima Kasih kepada semua blogger yang membantu sejak mula lagi MB buat blog ne serta komen-komen yang membina yang kamu semua berikan... MB amat hargainya...

Bulan Februari selalu dikaitan dengan bulan kasih sayang... Spread the love gitu... kehkehkeh... Banyak perkara yang telah berlaku di sepanjang perjalanan bulan cinta ne... Oyaaa... Sesiapa yang lahir 29Februari tue kesian lar kan? Takda dapat birthday greeting dari rakan-rakan lain sebabnya dah lar 4tahun sekali macam mana FB nak bagi reminderkan kan kan?? hahahaa... Thanks to FB sebab buat reminder kalau tak komfom rakan yang lain tak ingat punyerrr... Kecuali lar seseorang tue betul-betul ingatkan kamu dan mengambil berat perihal dirimu... kerana dirimu begitu berharga kepada mereka... *peace yoooo

Perjalanan sepanjang bulan Februari (biar gambar yang berbicara...) bueekkk! (^.^)

Happy Birthday Myemie (adik kedua Mr.Sepet) 02.02

Happy Birthday Sabrina (kak ipar Mr.Sepet) 12.02

Happy Birthday Yunie ( My Beloved Bebeh) 17.02

Happy Birthday Nur Khaliesah (My Beloved Bebeh) 25.02

Happy Birthday Shahrin (Abang Mr.Sepet, Husband Kak Sabrina) 26.02

******************************
Me & my mum (LoveYou to the moon and back)

Terjumpa ngan LeCuzzy(MimieLiz) di Wedding Cuzzy kami setelah lama tak jumpa...

******************************

 
Our friend's Open house CNY 2014

******************************



Our family vacation Sandakan - Telupid - Ranau - Kundasang - KotaKinabalu

******************************
What a bad day on 28.02 somebody did this to my dad car...

******************************


screen capture on 18:07 ; 28:02


Thanks to Miss Fairytale aka Miss Aida hasil kerja miss aida di sini.. do visit her, guys!

Seriously memang comel doodle yang Puteri Ichigo aka Ziah buatkan... hasil kerja Puteri di sini... do visit her... Oyaaa,, sekarang Puteri tengah buat GIVEAWAY FREE... Yup, free!!! Mari join beramai-ramai...


Tak lupa juga untuk my awesome commentator ne... I'm really appreciate it... LoveYou guys!



My BlogList (*.*)

Summary for my blog on month ended Februari 2014, on 1807 hours ; 28 Februari 2014

Oyaa,, kepada semua rakan blogger yang blogwalking ke blog MB ne sila lar tinggalkan URL BLOG korang! bukannya biarkan kosong, letak email korang atau iklan korang... Fikirkan semula macam mana MB nak buat kunjungan semula ke belog korang? (T_T) sakit jiwa tau setiap kali kes macam ne... Pleasee lar... MB nak juga melawat belog korang yang awesome tue ok?!

******************************

Masih banyak yang perlu MB improve dalam kehidupan dan juga blog ne... MB harap semua rakan-rakan berikan sokongan untuk MB... Salah dan silap harap diberikan tunjuk ajar bukannya diberikan kata-kata cacian juga makian... Saya budak baru belajar dan masih banyak perlu saya belajar dalam kehidupan ne... Thanks!

Love,

4 comments:

  1. Dari 1st tengok gambar, 'Eh cam sabahan je." scroll2 ternampak "vacation family ....."
    Yes, sah sabahan. Sabahan kan? Weeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes dear sabahan...hehehee... samakan?? *giveme 5... :P

      Delete
  2. wahhhh hehe .. tp gmbr plg last tu tragiz.. sapala yg bt tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtw lar twins. org dengki kali... sandi jg ppunya perangai...ermmm

      Delete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥