Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Monday, April 7, 2014

Giveaway by Sha Malek





Hari tue Sha Malek ada invite tuk join Giveaway yang Sha anjurkan sendiri sempena birthday dia pada 14 April 2014 (14.04.14 - nice date ok... ) akan datang. Yang nak join dan belum tue marilah ramai-ramai kita meriahkan giveaway birthday Sha ne. Sila click pada gambar di bawah ne or LINK INI tuk join. Yang atas ne gambar saya guna dress (malu nak tunjuk sebenarnya) TT_TT


Hadiah yang pemenang akan dapat

Ciri Pemenang :
1. Post yang paling banyak komen di post entry saya ne. So, jangan lupa tinggalkan komen kat bawah ek.. 2. Post link entry. 3. Dua post entry yang dapat komen terbanyak sahaja dikira sebagai pemenang.
Tarikh Tutup : 14 April 2014 sebelum 11.00pm (Ahad)
Korang masih ada masa untuk drop comment kat sini and join sekali... Thankyou in advanced! xoxo

99 comments:

  1. Goodluck :D Jemput join GA ini ya :)

    http://fryingfishyy.blogspot.com/2014/04/3-in-1-giveaway-by-zulaizat.html

    ReplyDelete
  2. agagaga~ canteknya dress :O gud luck, kak ^^

    ReplyDelete
  3. Thank missboo :)
    wish u luck,
    ramai2 komen sini :)

    ReplyDelete
  4. good luck miss boo !! u look gojes with that dress ^^

    ReplyDelete
  5. Ay, puan je boleh
    Bujang-bujang ni boleh la kasih join :P

    ReplyDelete
  6. HI.,SINGGAH BACA ENTRY DAN FOLLOW AWAK :)

    ReplyDelete
  7. Hai. Blogwalking ^^

    Jemput join
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    Hadiah: BAP cap, Produk Herbalife, Bawal Rose, Shawl Sugarscarf, Topup, Sabun Collagen dan banyak lagi !!!

    ReplyDelete
  8. cunnya kak. hehehe. wish you luck =D

    ReplyDelete
  9. good luck awak :D :D
    http://frhrn.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html

    ReplyDelete
  10. goodluck. hihi all the best ! dress lawaaa :D

    ReplyDelete
  11. hadiah menarik.. gud luck dear.. :)

    ReplyDelete
  12. best of luck tau! cantik gambar atas :)

    ReplyDelete
  13. GOOD LUCK FOR OUR CONTEST d(^_^)b

    Jemput singgah dan JOIN --------------------------------------->
    SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    ReplyDelete
  14. Good luck ya dear...kalau dear menang baju tu mg sesuailah sama dear :)

    ReplyDelete
  15. wahh cantik2.. nak malu apanya? orang dah cantik, tak yah malu2..perlu ada keyakinan diri.. janji rockkkk!! hehehe.. *terlebih over pulak* :p

    ReplyDelete
  16. Hey Miss Boo! :D Maaf ya lambat wish ..
    A million goodluck for this GA! :D <3 <3 <3

    ReplyDelete
  17. good luck ye...... hope ada rezeki untuk menang.... selamat ber giveaway.... =) smile......

    ReplyDelete
  18. neway....terlupa....saya follow sini tau..... =)

    ReplyDelete
  19. Cantik miss boo pakai dress. Wish you good luck!!

    Saya nmpk juga giveaway Sha Malek in,tapi sy nie x tinggi,selalu xde jodoh pakai dress. Maka sy pun x join la. Hee hee..

    ReplyDelete
  20. Gud Luck . Join GA saye gak !
    http://luviza-98.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-by-saliza-salleh.html

    ReplyDelete
  21. Cantik dress tu Sis kalau pakai dgn cardigan hitam.
    Moga berjaya.

    ReplyDelete
  22. gudluck ! comeyy aja dress kaler oren ~~ ^_^

    ReplyDelete
  23. hai. wishing you goodluck yaaa :)

    ReplyDelete
  24. dear.. im done put comment kat contest tu... =)
    jemput join contest ika jugak ye..
    http://mynameika.blogspot.com/2014/04/contest-selamat-hari-jadi-mynameika.html

    ReplyDelete
  25. opppss! kena komen kat sini ke sana ye? huhuhu takt silap pulak. sbb dah drop komen under u pny comment... hope u dpt dress tu.. anyway jemput join contest ye =)

    ReplyDelete
  26. haiii miss baybeeboo,,best of luck yerrr..hehehhe..btw nice blog..follow me back k

    ReplyDelete
  27. Tak sempat nak join mana2 giveaway dah.. tolong wishkan dekat empunya badan happy Birthday... even tak kenal.. hopefully dia selalu sihat.. bahagia dunia kahirat aamiin.. :D

    ReplyDelete
  28. btw I wish you Goodluck for this giveaway ^___^ Fighting!! :D hehehe

    ReplyDelete
  29. good luck miss boo :D

    ReplyDelete
  30. wah wah, musim kontes kah ini?
    btw, good luck,,

    ReplyDelete
  31. lawa dress ni..lagi sesuai pompoan tinggi2.yg pendek pon lawa tapi kene pakai high heels law...^_^......baiknyer nak giveaway ...goodluck pade sape nk masuk termasuk saye..xD

    ReplyDelete
  32. Assalamu'alaikum.
    All da best dear! :)

    ReplyDelete
  33. Cantik bergaya gitu... Good luck yer :)

    ReplyDelete
  34. Good luck (^^,) Comel miss boo pakai dress~
    *Singgah menabung mr.nuff. Derma kat sini: Lisa Surihani Bagi Tips.TQ.

    ReplyDelete
  35. wah ..banyak komen ni. Insyallah boleh menang .. Good luck dear !!

    ReplyDelete
  36. salam kenalan..

    saya balas kunjungan ke sini dan follow awak sekali..^_^

    ReplyDelete
  37. salam, errmmm comey, hehehe bukan setakat wish jea is bagi siap jampoi lagi, Good luck dear, insyaallah.

    ReplyDelete
  38. gud Luck miss... =D cantik dress..!

    ReplyDelete
  39. hye miss boo..
    awk menang taw GA by sha malek..
    meh tuntut hadiah dress.. hehe

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥