Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Tuesday, April 8, 2014

Ubat ShoutBox







Apa khabar semua hari ne? Sihat tak? *krik krik krik* ok faham... :P
Hari ne MB sihat juga cuma muka sebelah kanan bengkak, dah dua hari... hehehe... Kemarin bangun jer dari tidur rasa semacam kat muka... Tanpa buang masa terus tengok kat cermin... Omgeee... apasal muka sebelah ne *comel* semacam ne... Lari cari mak kat dapur... Mengadu sakan kat mak... hahaha... motif? nak bermanja ngan mak supaya mak sayang lebih sikit dari biasa....  

Mula-mula muka bengkak tue risau sangat derr... eyaa larr, bab muka siapa tak risau oii... lebih-lebih kita ne girls... sedangkan jerawat kecik dah tumbuh kat pipi dah mengelabah macam mana nak bunuh hapuskan dia, apatah lagi muka bengkak sebelah secara tiba-tiba... 

If korang ada petua tuk hilangkan bengkak kat muka ne share lar ya... Mana tau berkesan, sebabnya tak suka lar makan ubat dari klinik ne... dah lar besar susah tekak ne nak menelannya... ne pun terpaksa g klinik takut melarat... 
Shout box problem.

Oyaa, masuk hari ne dah 3hari shout box MB tak berfungsi... Masuk kali ne dah dua kali jadi macam ne... Should i change to cbox? hehehehe... Susah blogger yang lain nak tinggalkan jejak mereka... Sampai ada yang tercari -cari kat mana shoutbox MB... Minta maaf kepada semua yang rasa susah and stress cari shout box kat mana... T_T

Korang just drop jejak kat mana-mana entry nanti MB, jejak balas kasih kat blog korang... Ok? Jangan lupa tinggalkan link sekali... tengkiuuu... xoxo



17 comments:

  1. lahaii kesian mb. hehe nanti makan ubat ehh.
    tukar cbox je senang handle skit

    ReplyDelete
  2. tuamkan ngan air suam...insyallah ok..dan baca alfatihah 3 kali dengan niat kerana allah. insyallah ok dik.

    ReplyDelete
  3. HI :)
    muka bengkak kalau dulu kecik2 mak letak kapur...campur air..cuba laa

    ReplyDelete
  4. bengkak tu sakit tak? Cuba tuam perlahan-lahan dengan air panas. moga bengkak cepat surut,..

    ReplyDelete
  5. cbox problemm blogwalking here..!! http://t.co/RZAyT4SrZQ

    ReplyDelete
  6. what kind of shoutbox you use before..? just try to use cbox.ws , simple :)

    ReplyDelete
  7. KN ada 2-2 cbox & shoutbox... macam ni punya problem shout box, KN dah remove... tinggal cbox kesorangan... hehehe

    ReplyDelete
  8. Saya perasan semua blog yang guna shoutbox jenis ni tak berfungsi..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum . shoutbox kita pun error . tapi ni dah okay dah . . kita ingat pun nak tukar jugak . . tengok dah okay . . tak jadi tukar . hehe

    ReplyDelete
  10. alolo.. ecah pun tak tau nak hilangkan bengkak tu. harap akak cepat sembuh ya..
    ecah pkai cbox.. so tak tahu jugak pasal shout ni. hoho

    ReplyDelete
  11. Akak perasan MB pakai header baru. Comel2...hehehe...

    *Akak singgah sambil menabung 8Share. Boleh klik balik : Internet Is Your Life . TQ.

    ReplyDelete
  12. Uikkk kenapa boleh bengkak...cepat2 surutlah bengkak u ye..haah shoubox sis pun baru sihat hari ni :)

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥