Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Saturday, May 17, 2014

Dari Mata Jatuh Ke Hati





Tajuk entri kali ne dari mata jatuh ke hati. Mata saya yang cantik disebabkan lenses, dan ianya telah membuatkan saya jatuh hati kepada satu website. Website which one? Jap lagi saya bagitau. Cantikkan contact lenses yang saya guna? *sila puji contact lenses* Hahahaa... Saya guna contact lenses ne bukan untuk saja-saja tau sebenarnya saya rabun jauh... (TT_TT) Kesiankan? Mata saya tak sihat seperti yang lain. hehehee... Nak tahu di mana saya dapatkan Contact Lenses yang super awesome ne?

Have you heard about Glasses Online before this? Glasses Online merupakan website yang sangat mudah, senang serta menjimatkan masa kita untuk membeli glasses or contact lenses secara online. GlassesOnline offers an unparalleled selection of optical frames, sunglasses and contact lenses, with currently over 3,500 pairs of glasses and over 450 different types of contact lenses to choose from, with brands ranging from Carrera to Ray-Ban and Acuvue to Geo. Its offers 100% Original Brands + Free Delivery + Free 30 Days Return Policy + Lowest Price Guarantee. Website ne lar yang membuatkan saya jatuh cinta. Best kan shopping kat Glasses Online.

http://www.glassesonline.com.my/




Di Glasses Online ne saya beli dua jenis contact lenses MaxVue Hydrosoft and GEO Xtra Bella. Memang contact lenses ne boleh beli dekat mana-mana tapi nak cari contact lenses yang betul-betul sesuai dan selesa yang susah. Tapi lenses yang dijual di Glasses Online memang selesa sangat dan memuaskan hati serta barangan original, siap ada bagi resit sekali. The service was amazing, systematic and they really take a good care of their customer. Saya sebagai salah seorang customer cukup rasa puas hati. Boleh baca #Feedback kat SINI.

So, if you're looking for quality vision care and eyeware at low price but comes with quality, Glasses Online is the place. Its always friendly customer service. You'll experience the quick, easy, safe and secure shopping at this website.


Website ::: https://www.glassesonline.com.my/
Facebook ::: https://www.facebook.com/glassesonline.com.my
Contact Number ::: +60320355586
Happy Shopping Guys!




17 comments:

  1. wewitt comelnya.
    ninaa tk pkai lens sbb tk berani haha

    ReplyDelete
  2. lawa lah kak najwa latipah boo ni :O

    ReplyDelete
  3. pewitttt ! haha . lawa mata madu i . haha . dari karanaa mata :D

    ReplyDelete
  4. dah lama tak pakai contect lens hehe

    ReplyDelete
  5. eh ,kak!yoyo pun pernah terjah glasses online nie.terbaik la,ori punya..yoyo ingat nak beli juga,tgh survey ..hikhiksss

    ReplyDelete
  6. Kite xpakai contact lenses. Xtahu mane selesa, mane tak. Tp suke beli then adiah kn kt org. Acane tuh. Hihi

    ReplyDelete
  7. mak aiii... cantiknyaa mata dia.. seyesly lawa

    ReplyDelete
  8. miss boo ! teringin nak pakai lens. tapi takut kena infection. maklumlah, pemalas tegar.. hehe.
    btw, cantikla mata miss boo !

    ReplyDelete
  9. wowwwwwwwww, cantiknya mata sis...lawa

    ReplyDelete
  10. lawanya lense yang atas sekali tu!!! cantik sangat bila kak boo pakai,cam fairytale dah XD
    terpegun mak! XD

    ReplyDelete
  11. nice sharing
    done follow your blog
    blogwalking di sini
    jom singgah dan follow blog sy di:
    http://cikhafizahnurani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. wow sis Miss Boo mmg lawa ^__^
    cantik mata.. mcam mata wolf :3 misteri and beautiful <3
    luv it ^___^

    btw nice sharing XD

    ReplyDelete
  13. Cantik lenses, tak pernah pakai. best ke miss boo?
    huhuhu.

    ReplyDelete
  14. santik sangat lenses dgn yg pakai lenses ituu :D Nurul tak pakai lense tp pakai juga untuk suka-suka..

    ReplyDelete
  15. Cantik daling...tp x pandai guna...haha

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥