Saturday, May 24, 2014

Hotel Bravo Echo Echo! (HB EE!)






"43 kg & 154 cm. Belasan tahun. Suka buat benda annoying. Makin orang prohibit makin dia suka buat. takda Twitter & instagram. Biar digelar tak up to date. Langsung tak kisah. Bcs dia selesa begini.''

"ya. maybe dia berbeza dengan perempuan lain. Biar yang lain suka baca novel. Biar dia suka baca comic. Biar mereka feminin. Biar dia rocker sekalipun. Dia bukan lelaki cuma gila gila seperti abang abang besar."

"DIA IN LOVE DENGAN HAZAMA. JEP SEPAHTU. SHARNAAZ AHMAD"

"she dont have specific word to express herself. sometimes she use aku/gua/I. apologize if you feel uncomfortable.angry or 'terancam' maybe. its not a big deal. hahaha. call her ee. nak panggil nurul/harry potter/bella swan pun boleh. eh? peace no war."

*SORRY LAR BRADER GUA COPYPASTE SIKIT AYAT LU*

Dia ne baik budaknya, penyayang, periang, suka menyanyi, takut cerita hantu tapi suka takutkan orang semula, kuat makan chocolate dan yang paling saya ingat tentang dia; RATU TYPO dalam group #BLOGGER_FAMILY.

Hari ini 24 May genap dah umur budak ne 81tahun. Jangan risau macam Zara cakap age only a number. So, sempena bornday dia ne, saya nak ucapkan selamat meniti hari bahagia hari ne, have a blast and enjoy your day with family sebelum berangkat ke Johor untuk countinue further study.


Already miss you EE! T_T hahahaa. Bemci ar feeling macam ne. 

As you grow up, make sure you have...
More dreams than memories,
More opportunities than chance,
More hard work than luck,
and more friends than acquaintances.
May you have the very best in life.

Ingat pesanan tajaan yang I bagi khas untuk EE. :D

They can call you sister in law. It doesn't really matter. You're really special person in my life. You're like my sister.
HAPPY BIRTHDAY NURUL FAROZZE aka EE. May Allah bless you always and HE ease everything you plan. May your birthday bring you as much happiness as you give to everyone who knows you. 

Dah sambung study jangan lupakan kak boo yang sentiasa comel ne ok? dan juga blogger family. hehehe... If dapat update new entry kat sana, update tau. Mesti ramai yang rindu ngan EE. Love you always. xoxo

*Sebenarnya dari minggu lepas lagi tunggu tarikh ne tuk publish special entry ne. Siksanya menanti tibanya hari ne. Maaf lar gua cilok gambar lu. Ampunkan gua, beb. Gua juga nak bagitau lu, gua tak pandai mengarang sangat so sekali lagi gua minta maaf kat lu ayat tak mantap. ok?


9 comments:

  1. hb hb hb hb ee :* :D jgn lupaa ye birthday yaya pulak 29.11!!! hahaaha . nak kek skali . :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok yaya... tpi sblm 2 burfday kak boo dlu 12.11. jangan lupa kek ngn hadiah sekali ya... hahahahaa

      Delete
  2. Bace entri k.boo baru teringat birthdy ee. Happy birthday ee. Goodluck dear. We group #blogger_family always love you ee. ^^ semangat k.boo wish. *jelous

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa... Annasyg jgn lar jealous... xbet larr... hehehee

      Delete
  3. Selamat hari jadi ee..huhuhuh...

    ReplyDelete
  4. 81... hahahahaha!!! happy birthday ratu typo!!

    ReplyDelete
  5. ehh birthday ee ke? hahaha :D semoga panjang umo

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥