Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Monday, May 26, 2014

Part 3 : Liebster Award





Soalan lagi... hahahaa... Okiesss kali ne soalan dari Miss Aida, tengkiuuu sayangggggg :


1. My name is Farah Najwa Latipah Boo... ;) HAHAHAA! Just kidding, nama saya Dayang Norbaizura binti Awang Halifah. 

2. Seriously, I do love your blog so much. Setiap kali datang belog Fairytaleeee layout mesti berubah and my first expression is "wowwww! Rajinnya dia ne tukaq layout, semua layout dia comel2." *Jellyyyyy ai taw... Hahahahaa

3. I'm just like other people wants to achieve a success in life. Bahagiakan parents ai... heheee

4. Phobia? Actually, I don't have any but if I have to choose I'll choice Athazagoraphobia - Fear of being forgotton or ignored or forgetting.

5. If someone hated me, I'll ignore he / she. I don't care if they wants to love me or hate me. It's their choice.

6. My first big disappointment, I can't makes a big choice and decision for myself and also for my future. Tapi segala yang berlaku membawa kemanisan dan kepahitan yang akan saya ingat sampai bila-bila.

7. Yes, I do! Saya menyayangi diri saya sendiri, selepas menyayangi diri sendiri baru saya boleh sayang orang lain. Kalau saya sakit bagaimana saya hendak menjaga orang lainkan?

8. Saya pernah melalui situasi ne. Hanya Allah yang tahu bagaimana sedihnya saya masa tue. Sampaikan saya rasa seolah-olah saya invisible dan strange to her. Seperti kami tidak pernah kenal sebelum ne. Menangis tak yah cakap lar. Asal nampak dia bersama dengan kawan baru, airmata mengalir dengan sendirinya nak mengelak dari dia pun susah. Kami satu kelas, semua rakan kolej and lecturer tau hubungan kami macam mana. Di mana ada saya, di situ ada dia dan sebaliknya. Sehinggakan lecturer pun perasaan tentang kami dan bertanyakan hal ne kepada saya. Saya hanya mampu tersenyum dan beritahu lecturer bahawa kami oke seperti biasa.

9. So far Syukur Alhamdulillah. Cuma beberapa hari ne, ai is risau tentang Mr.Sepet. Nak cerita dengan lebih detail tapi fikir balik takpa bukan semua perkara boleh di kongsi dalam ne. Cuma tolong doakan Mr.Sepet kembali seperti dahulu dan semuanya berjalan dengan lancar untuk kami. Thanks guys!

10. Takda crush tapi Cinta Hati yang satu dan pasti ada. :) Shafrin bin Juani. My soulmate until Jannah. InsyaAllah dengan izin Allah... 

11. If I have one wish, I'll wish for having 1000 wish granted for me... hahahaaa... Nampak tak permainannya kat situ. :P


10 comments:

  1. Wah hehehh .senang kenal2 cmni kan. Sharing

    ReplyDelete
  2. Farah Najwa Latipah Boo. kikiki krik krik

    ReplyDelete
  3. Smoge mr.sepet kak boo kmbali cam dulu. Be strong k. :) sian k.boo. Sabar eh.

    ReplyDelete
  4. Woooooh O: Your situation almost same like me :3 cuma saya masih budak kecil dan masih mentah. Cewaaah. TQ sebab sudi jawab dan share your story. Interesting. :)

    Cuma nak beritahu je, bila ada orang benci kita, buat dunno aje dan jangan benci sesape. Hohoho.
    Moga hidup dayang akan indah dan bahagia. Amin :)

    ReplyDelete
  5. ingt dayang nur faizah td hahaha :P

    ReplyDelete
  6. Dear Farah Najwa Latipah Boo, hopefully abe sepet baik2 jaaa. And love kak boooi always. tehehe *tetiba

    ReplyDelete
  7. be strong, dear. kawan bukan sorang kat dunia ni. ramai lagi boleh jadi kawan you. Keep smiling, okay? =)
    __nad2nadzirah.blogspot.com.

    ReplyDelete
  8. Wishing 1000 wish out of 1 wish, nampak dah permainan dia..

    ReplyDelete
  9. salam. semoga dipermudah kan jodoh dengan cinta hati tu ya..aminn

    ReplyDelete
  10. Yang no. 10 tu hanpir sama macam yang kite akan jawab.. hehehe.. I'll wish for unlimited wishes :p

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥