Sunday, May 4, 2014

Random





Uolls masih ingat tak ngan entry ai about Giveaway by Sha Malek?? Just nak inform ai menang ok.. Syukur Alhamdulillah... Thanks ngan korang yang drop comment kat entry tersebut, ramai kot nak list semuanya... Sekali lagi terima kasih atas jasa korang and kepada Sha Malek Happy Belated Birthday... A bunch of wishes from me... May your birthday bring you as much happiness as you give to everyone who knows you... May Allah bless you and ease everything you do... I hope all your birthday dreams and wishes come true... 

Parcel dari Shaheila ai terima on 23 April, hari my daddy birthday ok... Berganda-ganda kegembiraan ai pada hari tersebut... kihkihkih... So, ai rasmi dress yang cantik ne pada 02 Mei for my appointment with my convent gegurls... ^_^ Sila lar lihat gambar kat bawah ne ok... Lokasi : Ba Lin Roof Garden Bar & Bistro, Sandakan.

But first letme take a selfie... :P


Mereka busy dengan smartphone masing-masing T_T 

They are my friend since primary school until secondary... yang kat tengah ne dah kahwin, tak terasa seperti dia dah berkahwin. time shopping baby stuff, baru ai sedar yang dia dah kahwin and ada baby. sebab dulu shopping benda lain yang takda kaitan dengan barangan baby... heeee



Mereka yang gemar ber'selfie'

From Left : Ibunya Ashraf, Misis Kecik, Puan Paridah(tudung ala2 fareeda) and mamanya Ayyad [bukan nama sebenar]

sembilan belas lapan puluh sembilan (1989) girls

Myself yang sangat gemuk... Omaigadddd (TT_TT)



 PRODUCK new word from EE... warga #BloggerFamily pantang sikit ada typo memang kena bahan, sangat sensitif mereka di situ periksa every words u type... hehehe... tapi ai sayang mereka sebab dorang funny, happening, supporting and paling penting kuat typo... hahahaa... warga #BloggerFamily :

http://applemasin30.blogspot.com/ (ninang a.k.a ninaa)
http://pinkiesmemo.blogspot.com/ (yoyo a.k.a yaya)
http://thenurulee.blogspot.com/ (eee-tik a.k.a ee)
http://apple-crunchh.blogspot.com/ (cacah a.k.a cah)

do visit them guys... 


6 comments:

  1. tahniah kakkkk. adfa memang suka typo typo ni xD
    and akak look so gojes :>

    ReplyDelete
  2. dear JOM JOIN : FREE lipstik Mary Kay ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/saya-nak-lipstik-marykay

    ReplyDelete
  3. Tagged ! http://eikingg.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination_5.html :D

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥