Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Wednesday, June 11, 2014

Follower ke 400





Seperti tajuk entry kali ini. Iolls nak perkenalkan followers ke 400 belog Baybeezura. Tengkiuu Fajwa sebab sudi follow belog yang tak seberapa hebat ne. Alhamdulillah, setelah ditambah, ditolak, didarab, dibahagi dan di punca kuasa dua, sudah 6bulan belog ne lahir ke dunia alam maya di mana segalanya hanya dihujung jari. Thanks for support me and my baby blog. Tanpa kalian siapa lar saya. hahaha

Ok, sedikit tentang Fajwa. Nama betul macam kat header dia Fatin Najwa, 15June ne birthday Fajwa yang ke**. Kalau hangpa semua nak tahu yang ke berapa sila pergi check sendiri kat blog dia ok? Dah 4 tahun dalam dunia blog and stay kat Sungai Buloh.


Oyaa, nak minta perhatian hangpa semua tuk follow my second Twitter. @imbaybeezura89 Akaun twitter yang lama nak delete dah atas beberapa sebab yang menyakitkan hati tahap stress melampau. heheee... Harap blogger yang ada akaun twitter tue ringankan jari untuk follow Iolls ya... Nanti Iolls follow back! Dont be khuatir... hahahaa... Jangan lupa  ok? Kesian kat iolss. :P


12 comments:

  1. Hokey..nnti kite follow twitter k.boo tau. ^_~

    ReplyDelete
  2. kak boo :* blog akk baru 6 bulan ke? dah dapat sampai 400 followers? *big clap* huyoo.. wawa dh bertahun pun x dapat mcm akak tau.. haha.. acely baru aktif thn ni.. kekekeke

    ReplyDelete
  3. wah wah, tahniah miss babyboo. Untunglah ramai followers :P

    ReplyDelete
  4. Singgah bw petang sambil menabung mr.nuff (^^,)
    Tahniah makin hari makin ramai followers. Keep blogging~

    ReplyDelete
  5. fuiyooo..bila nak bt review blog aiman plak?wuuuutttttttttt....hahahahaha...happy blogging yeeeee?

    ReplyDelete
  6. fuyoooo....hahaha!!!! best nye kena review..hohohoh

    ReplyDelete
  7. okay, terjah follower ke-400.. eh, ternampak ada gambar mr sepet la.. kenyit sikit.. hahaha...

    ReplyDelete
  8. Perhhh ! 400++ dalam masa tak sampai setahun ? Ohsemm betol miss boo ^^ Jom kejar saya .. hehehe Sy ni 3 tahun lebih blogging, baru 500++ followers ==' Nampk tak tahap kerajiran saya dengan miss boo ? haha

    ReplyDelete
  9. perghh perghhh tahniahh kak boo follower dh ramai. follower kita baru skit
    nk follow tp twitter dh deactive

    ReplyDelete
  10. awww untungnya yg di'review' tu! hihhikhik ^^
    anyway, tahniah ye tuan blog! ^^ and happy blogging :)

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥