Monday, June 30, 2014

Ke Lahad Datu ke kita?


Maaflah lama tak up entry baru dan photo challenge pun lama dah terbiar. Maaf sangat-sangat. Sibuk dengan persiapan bulan Ramadhan, urus persekolahan adik, urus perpindahan rumah baru dan esok pula kena start lapor diri di Lahad Datu dah.

Memang minggu yang busy, mungkin lepas ne jarang dah up entry untuk belog ini sebab sibuk dengan tuntutan tugas dan kena sesuaikan diri di tempat yang baru. Tapi In Sha Allah missB akan cuba supaya belog ini tak *krik krik krik*.

Sambungan entry photo challenge dan lain-lain story missB akan cuba siapkan dan post guna autopublish. Boleh tak macam tue? Bolehlah kan? Asi ya.. Sayanglah challenge tersebut jika missB buat setengah jalan sajakan. Maaf tau terpaksa buat macam begini.

Oyaa, sempena bulan Ramadhan Kareem ini, MissB minta maaf jika ada kelakuan dan kekasaran bahasa yang pernah missB buat dengan sengaja dalam sedar mahupun tidak sedar. Maafkan missB ya? Semoga puasa kita tahun ini lebih bermakna dan baik daripada sebelumnya. Sama-sama kita perbaiki kekurangan diri.


Nah, missB belanja sikit gambar tuk bulan puasa ini. St.Cecila Convent sekolah missB dari tingkatan 1-5. heheee.. Gambar ini missB posing sikit masa hari sabtu lepas temankan adik bungsu uruskan hal persekolahan dia. Dah semakin gemukkssss T_T

P/s: Sorry lepas ne dah slow sikit datang lawat belog korang.

7 comments:

  1. selamat berpuasa buat missB.
    biasalah tu bz ngan kje.
    utamakn yg pnting dahulu.

    ReplyDelete
  2. Are you working in lahad datu now?

    All the best for future upcoming. Selamat berpuasa dear :)

    ReplyDelete
  3. keja d ld ka suda daling? bah ngam laitu... everyweek sa balik ld rumah mertua.. hihi..senang jumpa>.<

    ReplyDelete
  4. Wuuu~ rindu kak boo! Nampaknye pasni bizi la k.boo kite sorang ni. ^_^ ape2 pun selamat berpuasa tau k.boo.

    ReplyDelete
  5. salam ramadhan dan selamat berpuasa ya..

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥