Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Thursday, January 30, 2014

Habuk (fuhhhh)


HELLO ~


Nak kemas jap blog aku ne, lama dah terbiar... habuk pun da lebih 10inchi... mihmihmih...
Sempat lagi aku ukurkan ketebalan habuk?? :P

Maafkan hamba kerna lama tidak munculkan diri di belog tuan hamba ne... Lebih seminggu demam & batuk... Dalam bulan ne jerr da 2x aku sakit... (T_T) sekarang demam da lari jauh2 tinggal batuk2 jerr...

Tapi dalam masa yang berlalu banyak perkara yang berlaku dalam kehidupan seharian aku... Nanti aku kongsi arr untuk tatapan kita2 sajerr... hahahhaa...

Nak ucap terima kasih kepada semua yang rajin datang melawat blog aku, bagi tinggal komen kat entry yang cikai aku tue and yang rajin menabung kat sini... Ada lori ada bas, lain hari aku balas... budi korang ekk! Lots of Love from me... xoxo!!!


Sebagai tanda penghargaan dan terima kasih aku kat korang,, aku hadiahkan lagu ne, my fav song... Enjoy it guys :)



Love,

4 comments:

  1. Kalau tak sihat kena cukup rest. Selamat kembali. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. alhamdulillah dah beransur sihat da... thanks puji yer mumy :)

      Delete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥