Please Click My Adv... ThankYou!

Please Click. TQ!

Sunday, June 22, 2014

10 Days Photo Challenge



Dulu selalu iolls ikut segmen and giveaway tapi kali ne mau buat kelainan sikit ngan belog ne. So, iolls ambik keputusan tuk ikut photo challenge. Yup, iolls tau sebenarnya photo challenge ne dah lama tapi jangan silap belum basi lagi ok? Tak salah pun rasanya iolls buat challenge ne atleast takda lar belog i sunyi *krikkrikkrik* kan?


Uolls doakan iolls supaya gigih berusaha untuk 10 days photo challenge ne yer. Bukan apa, iolls mengaku kekadang vitamin MALAS terover dose i ambik. ermm
Anyone yang nak join? Jomm lar. 

11 comments:

  1. tak sabar nak tunggu hari ke 6 :) hehe.

    ReplyDelete
  2. Lain daripada yang lain challenge ni sebab pasal gambar hehe :D

    ReplyDelete
  3. Kak boo buat dulu. Nanti kirorang follow. Ngeh3 ><

    ReplyDelete
  4. Wahh, good luck. Can't wait. Belum ready lagi la nak join challenge ni. Relax relax dulu.

    ReplyDelete
  5. Waaa... :D Good luck !! >.< Kie nak menyibuk ikut join boleh tak? :3

    ReplyDelete
  6. bestnya nampak photo challenge nih,rasa macam nak buat jugak,huhuhu. kak boo dulu ea?hehe

    ReplyDelete
  7. goodluck kak :D haippp, bab gambar mengambar ni titew tak ada banyak pun. hehehe

    ReplyDelete
  8. wah ! menariik ni ! miahahaha.. all the besttt booo ! =D

    ReplyDelete
  9. Nk ikut..nk ikut . Tp cra sy kelakar sikit la. Ahaha

    ReplyDelete

Done Reading? Leave a short letter for me... I'm appreciate it... :)

FOLLOW+ DASHBOARD♥