Sunday, June 22, 2014

10 Days Photo Challenge

Dulu selalu iolls ikut segmen and giveaway tapi kali ne mau buat kelainan sikit ngan belog ne. So, iolls ambik keputusan tuk ikut photo challenge. Yup, iolls tau sebenarnya photo challenge ne dah lama tapi jangan silap belum basi lagi ok? Tak salah pun rasanya iolls buat challenge ne atleast takda lar belog i sunyi *krikkrikkrik* kan?

11 comments

June 22, 2014 at 2:16 AM

tak sabar nak tunggu hari ke 6 :) hehe.

June 22, 2014 at 8:26 AM

Lain daripada yang lain challenge ni sebab pasal gambar hehe :D

June 22, 2014 at 9:19 AM

gud luck.:)

June 22, 2014 at 10:25 AM

Kak boo buat dulu. Nanti kirorang follow. Ngeh3 ><

June 22, 2014 at 1:40 PM

Wahh, good luck. Can't wait. Belum ready lagi la nak join challenge ni. Relax relax dulu.

June 22, 2014 at 4:35 PM

Waaa... :D Good luck !! >.< Kie nak menyibuk ikut join boleh tak? :3

June 22, 2014 at 6:22 PM

bestnya nampak photo challenge nih,rasa macam nak buat jugak,huhuhu. kak boo dulu ea?hehe

June 22, 2014 at 7:15 PM

goodluck kak :D haippp, bab gambar mengambar ni titew tak ada banyak pun. hehehe

June 23, 2014 at 9:03 AM

Gd luck Miss Boo....

June 23, 2014 at 10:31 AM

wah ! menariik ni ! miahahaha.. all the besttt booo ! =D

July 1, 2014 at 2:08 PM

Nk ikut..nk ikut . Tp cra sy kelakar sikit la. Ahaha

Post a Comment